Monarch Capital Partners
Investeringsfocus
Links
Links
Links
Investeringsfocus
Contact


   © 2013 Monarch Capital Partners - Bo van der Putten

   Webdesign by VLdesigns.nl

Monarch Capital Partners is een internationale onafhankelijke investeringsmaatschappij die wereldwijd opereert en ondernemers terzijde staat bij het realiseren van hun groeiambities. Met substantiële financiële middelen en gecommitteerde industrie expertise stelt Monarch haar deelnemingen in staat autonoom als door middel van acquisities versneld te groeien Monarch ondersteunt daarbij actief op financieel, strategisch als op operationeel vlak.  


Monarch Capital bestaat uit een aantal fondsen. In Nederland bestaat er enerzijds het Monarch Tech starter fonds gericht op early-stage investeringen voor innovatieve internet- en mobile content bedrijven binnen e-commerce, digital media en user generated content. Anderzijds het venture capital / private equity Brightpoint fonds met een bredere scope binnen Retail en distributie, Consumer Lifestyle merken, Food service, Luxury en Fine Foods, Precious Metals en Cosmetica. Met beide fondsen investeren wij om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun (internationale) groeidoelstellingen en verdere professionalisering van hun bedrijven om zo gezamenlijk waarde creatie te bereiken.


Monarch Capital streeft een actief partnership na met ondernemers en managementteams. Wij zijn sparringpartner bij formulering en toetsing van de ondernemingsstrategie, stellen ons netwerk open bij het vinden van de goede mensen en brengen kennis en ervaring in bij acquisities en (her)financiering. Op operationeel niveau ondersteunen wij onze participaties onder andere met het verbeteren en verduurzamen van bedrijfsprocessen en het integreren van e-business.


De partners, medewerkers en sector en industry experts van Monarch Capital delen hun passie voor ondernemerschap en hun interesse om snelgroeiende, innovatieve bedrijven met ambitieuze ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Een aantal van de partners van Monarch zijn naast investeerder ook zelf ondernemer. Hierdoor kunnen wij een extra toegevoegde waarde bieden door inbreng van eigen ervaringen en actieve ondersteuning op operationeel of strategisch vlak. Ieder voor zich en gezamenlijk in verschillende samenstellingen delen wij een sterk track record binnen Retail en Distributie, Fashion, Consumer Lifestyle brands, Cosmetica, Newmedia en e-commerce activiteiten.